· Groene Cadeautjes ·

HappySoaps

HappySoaps

Elf Elf 040 is officieel HappySoaps verkooppunt. Heerlijke schuimende, vegan, plasticvrije, palmolievrije haar- en bodyzeep!

Lofe Longlife by Anaiah

Lofe Longlife by Anaiah​

Zo leuk, deze hydroponic plantjes. Superleuk cadeautjes voor een grote liefde of voor jezelf.​

Oceonics

Oceonics

Een aantal leuke, fijne producten van Oceonics zijn te koop bij Elf Elf 040. Allemaal plasticvrij. Tandpasta tabletjes met en zonder fluoride, bamboe tandenborstels en bamboe wattenstaafjes.​

LastSwab

Naast de bamboe wattenstaafjes, heb ik ook reusable wattenstaafjes, zodat je er nooit meer één weg hoef te gooien. De LastSwab nu dus ook bij Elf Elf 040 verkrijgbaar.​

Jungle Tandenstokers

To Jungle

Dit vind ik zo gaaf, en gewoon gemaakt door moeder natuur. Als je van deze gedroogde venkelbloem een stokje afbreekt heb je dus een geheel natuurlijke, plasticvrije tandenstoker. Ook deze zijn verkrijgbaar in de salon.

BamBaw Bamboo Cutlery

Bambaw

Zo leuk, deze bamboe bestekset. Als je regelmatig take away haalt of naar festivals gaat, of lekker met je eigen salade in het park gaat lunchen. Met dit setje hoef je nooit meer wegwerp bestek te gebruiken. Er zit zelfs een bamboe rietje met raggertje bij. Leuk om cadeau te doen of om zelf te houden.